Kolasin de bir Türk Vatandaşı Hakkında Tecavüz Suçlaması Yapıldı

Kolasin de bir Türk Vatandaşı Hakkında Tecavüz Suçlaması Yapıldı

Karadağ’ın Kolasin şehrinde yaşayan Milica Živković (24) arkadaşlarıyla birlikte meydanda yürürken bir adamın onları takip ettiğini gördü.

Adamı daha önce hiç bir yerde görmediğini ve tanımadığını söyleyen Milica bir süre sonra adam tarafından elleme suretiyle tacize uğradığını belirtti, önce çenemi tutup kalçamı elleyip beni taciz etti diye beyanda bulunan genç kadın saldırganın kendisini öpmeye çalıştığını da ifade etti.

Daha önce Kickboks eğitimi aldığını ve bu sayede adama uzun süre direnebildiğini belirten kız . Adam ile mücadelenin yaklaşık 30 dakikaya yakın sürdüğünü ıssız bir yerde adamın şiddetine maruz kaldığını ifade etti. O sırada sokaktan tesadüfen geçen birisi olayı farkedince bağırarak adama doğru koştu ve saldırgan kaçarak olay yerinden uzaklaştı, kaçış sırasında kimliğini ve bazı belgeleri düşüren adamın Türk vatandaşı olduğu tespit edildi.

Polis kısa sürede Türk vatandaşını yakaladı ve sorguladı Türk vatandaşı verdiği ifadede kendisinin asıl mağdur olduğunu söyleyerek kadından şikaytçi oldu. Savcı Türk vatandaşına 200 € ceza verirken, Milica’ ya da 82,5 € ceza vermesi ülkede büyük yankı uyandırdı ve haberlerin gündeminde bu olay tartışıldı.

Olayla ilgili ek bir soruşturma talep eden savcılık kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

administrator

Related Articles

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir