Podgorica City Kvart Bölgesinde iki Türk Vatandaşı Vuruldu

Podgorica City Kvart Bölgesinde iki Türk Vatandaşı Vuruldu

Karadağ’ın başkenti Podgorica da bulunan City Kvart sitesinde Türk vatandaşları arasında tartışma çıktı. Polis merkezine Cuma akşamı 20:45 sıralarında gelen ihbarlar pekte alışılmış bir durum değildi . Silah seslerinin duyulduğu ve bir kişinin yaralandığı ile ilgili çok sayıda ihbar telefonu geldi .

Olay yerine yaklaşık 5 dakika içerisinde ambulans ve polis ulaştı, yerde kanlar içerisinde yatan Türk vatandaşı 43 yaşında ki M.B. hemen hastahaneye sevk edildi ve başkentin tüm çıkışlarına anında özel harekat polisleri yerleştirildi. Ayrıca olay yerinde 25 yaşında ki R.K. de hafif yaralı şekilde bulundu.

Kamera kayıtlarını inceleyen polis 1 saat içerisinde 3 Türk vatandaşını gözaltına aldı olayı işlediği kamera kayıtlarından görülen 21 yaşındaki M.C. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının özgürlüğünden yoksun bırakılması yasa dışı silah ve patlayıcı madde bulundurma ve taşıma suçuyla birlikte cinayete teşebbüs suçunu işlediğinden şüphelenilmesi nedeniyle göz altına alınddı ve tutuklandı ayrıca aynı olaya karışan gene Türk vatandaşları 30 yaşında ki E.K. ve 23 yaşında ki I.B. de gözaltına alındı.
Olayda yaralanan iki kişinin hayati tehlikesi bulunmuyor. Polis olayı detaylıca inceliyor.

administrator

Related Articles

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Yasin , 16 Aralık 2023 @ 18:39

    Utanç verici , neyseki doğal seleksiyonda ölüp gidiyorlar .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir